New Wine Zomerconferentie - 20 t/m 26 juliAl heel wat jaren gaat er vanuit Leeuwarden een flinke groep mensen naar de New Wine zomerconferentie. Ook vanuit de Morgenster gingen en gaan er ieder jaar mensen mee.

De inschrijving voor de conferentie in de komende zomerperiode is geopend. Een mooi moment om ons enthousiasme met u en jullie te delen. Ieder jaar is deze conferentie een boeiende week vol mooie ontmoetingen en toerusting voor het leven als christen in deze wereld. Ook voor de komende zomer ziet het programma er – voor zover nu al bekend – weer mooi uit. En als u of jij zich afvraagt: Waarom zou je mij aanbevelen naar die conferentie te gaan? Geven we graag even het woord aan Ronald Westerbeek, stafmedewerker van New Wine. In kader hieronder:

Naast de bijeenkomsten, vieringen en workshops is deze week ook altijd een geweldig mooie week van ontmoeting omdat we met alle mensen uit Leeuwarden en omgeving kamperen op één veld. We delen dus ook veel gezelligheid met elkaar. Kom het meemaken of vraag gerust nog door als je meer wilt weten.

Bart Visser - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herman Carlier - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ps: Wie aanmeldt voor 1 maart krijgt maar liefst 25% korting op de prijs!

Ronald Westerbeek

Waarom zou je mensen aanraden juist dit jaar naar de Zomerconferentie te komen?

‘Het gaat tegenwoordig best veel over missionair kerk zijn. Of de relevantie van de kerk voor de samenleving. Over sociale gerechtigheid … onwijs belangrijke thema’s bezien vanuit de theologie van het Koninkrijk. Maar wat tegelijk ook grote onderwerpen zijn. Waarbij je soms het gevoel kan bekruipen van: maar kan ik dat wel? En wie ben ik dan? Past dat wel bij mij? Komende conferentie staan die vragen centraal.
Het kan dit jaar dichterbij komen dan ooit, we gaan immers op zoek naar eigen identiteit en kwetsbaarheid. Misschien ook wel je eigen twijfels. Of je gevoel van onvermogen.
Er is veel tijd voor ministry - dat vind ik altijd het mooiste onderdeel van de conferentie: waar ministry plaatsvindt, waar mensen echt God ontmoeten en met open handen bij Hem komen.’

Wie ben jij in Gods Koninkrijk?

Thema 2019

Kingdom people
Het thema is dit jaar ‘Mensen van Gods Koninkrijk’, oftewel ‘Kingdom people’. We zijn geliefde kinderen van God en erfgenamen van zijn Koninkrijk, maar wat betekent dat? Hoe zet je je identiteit in als ambassadeur van Zijn Koninkrijk? Wat betekent het voor jouw manier van leven binnen je familie, in je kerk, op je werk, op school en in de buurt waar je woont? Dat gaan we ervaren en ontdekken tijdens deze zomerweek. En dan gaat het niet alleen over de betekenis voor jou als christen, maar ook wat betekent het voor je plaatselijke gemeente én de lokale gemeenten met elkaar.

MEER OVER HET THEMA

Kamperen

Tenten, caravans, campers: ze zijn allemaal welkom op het evenemententerrein aan de Velder 10 in Liempde (Landgoed Velder, navigatie zetten op Spoorpad 2). Vanaf je tijdelijke onderkomen wandel je ontspannen heen en weer naar de grote tenten waar alle conferentie-activiteiten worden gehouden.

Let op: voor kampeerders is geen elektriciteit beschikbaar, wel hebben we op strategische plekken toiletten, douches en afwasruimtes. Met warm water, dat dan weer wel. Op verschillende plekken kan tevens vers drinkwater worden getapt.

Meer info over kamperen

Daggast

Ook als je niet de hele conferentie kan of wil komen, maar één of enkele dagen, moet je je van tevoren online aanmelden.

Er geldt een maximum aan het aantal kinderen en jongeren dat als daggast zich kan aanmelden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze programma's waarborgen. Gezien de aantallen van de afgelopen jaren verwachten we niet dat dit nu tot teleurstellingen zal leiden, maar je kunt het risico beter niet lopen en je op tijd aanmelden, is ons advies.

INFORMATIE DAGGASTEN

Inloggen

     

No Internet Connection