Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Sietske Sierksma

David is een machtige Koning met een sterk leger. Maar hij weet dat er ooit een heel bijzondere Koning zal komen. Een Koning die nog veel sterker is dan hij. Die dingen kan die niemand anders kan. En daar schrijft hij een lied over. Honderden jaren nadat David dit lied schreef, kwam Jezus op aarde. De bijzondere Koning waar David over zong. Hij is nu weer in de hemel, maar Hij komt een keer terug!

(bron: Ik bid de psalmen; Ingrid Plantinga & Willemijn de Weerd)

Lezen: psalm 23

Verwerking groep 1-8:

Vragen om samen over door te praten:

  1. Er zijn heel veel superhelden in stripverhalen of op tv bijv. Superman, spiderman, batman, mega mindy enz. Heb jij een lievelingsheld? En waarom is dit jouw lievelingsheld?
  2. Wat voor superkracht zou jij willen hebben?
  3. Wat zou jij doen als jij die superkracht had?
  4. Waarom denk jij dat superhelden zo geliefd zijn?
  5. Welke superkrachten heeft Jezus? 
  6. Jezus is de machtigste Koning. Machtiger dan iedereen. Wat vind jij daarvan? En wil je bij zo’n machtige Koning horen?

Vandaag hadden wij op de beamer foto’s willen laten zien van jullie! We hebben te weinig binnen gekregen om dit te doen. Wat zou het leuk zijn om jullie zelf of een tekening van jullie op de beamer te zien! We missen jullie in de kerk en zo zien we jullie toch weer even!

Daarom nog een keer dezelfde oproep:

Maak een mooie foto in je superheldenpak, of knutsel of teken een superheld! Stuur deze op voor donderdag 11 februari & en je ziet jezelf terug op de beamer en wij kunnen jou ook weer zien!

Stuur je foto of foto van je creatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gebed:

Here Jezus,

U zit in de hemel naast uw Vader op de troon.

U bent machtig en sterk.

U komt een keer terug naar de aarde.

Dan zult U al het kwaad vernielen en al uw vijanden verslaan.

En dan sta ik klaar om U toe te juichen.

Komt U snel?

Amen

(bron: Ik bid de psalmen; Ingrid Plantinga & Willemijn de Weerd)