Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Help! Ik kan niets meer lezen.

Sinds afgelopen maand is het Kruispunt komen te vervallen en ontvang je iedere vrijdag een nieuwsbrief. Het kan voorkomen dat een bericht niet te lezen is en je op een foutpagina komt. Hoe kan dat en wat kan je er aan doen?

Artikelen voor de nieuwsbrief

Iedereen kan een artikel in de nieuwsbrief plaatsen of iets in de agenda zetten.
Onder ieder artikel staat een link met de tekst 'heb een nieuwsbericht? plaats het hier'. Via deze knop kom je op een formulier waar je het artikel kan plaatsen. Heb je vragen? er is een knop voor uitleg geplaatst.

Agenda

Heb je iets dat niet echt een artikel is maar meer iets voor de agenda? Klik dan in het hoofdmenu op Kalender. Boven de maandkalender staat een +teken. Klik daar op en je kan een agendaitem toevoegen. Deze komt ook in de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

We gebruiken als kerk een mailsysteem dat redelijk geautomatiseerd is. Het voordeel is dat het voor de verzenders niet heel veel werk is om de nieuwsbrief samen te stellen en op vaste dagen de mail verzonden wordt.

Geen mail ontvangen?

Soms kan het gebeuren dat je geen mail ontvangt, maar vorige week wel. Controleer ook je spam of reclamebox.
Dit komt door de internationale spamfilters. Aan de hand van een aantal gegevens wordt bepaald of iets spam is, dit is een complex systeem en moeilijk te begrijpen. Hierdoor kan het zijn dat je de ene week wel en de andere week geen nieuwsbrief ontvangt.

Er is wel iets dat je kan doen waardoor het minder vaak voorkomt dat mail in de spam komt.
Maak in je contactlijst een nieuw contact aan met als mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je mailprogramma leert dit adres als veilige afzender en zal het niet meer in de spambox plaatsen.

Alle berichten uit te de nieuwsbrief zijn ook op de website te vinden, je hoeft dus niets te missen.

En vooral, controleer of uw juiste mailadres bij uw gegevens staan. Klik op Mijn profiel in het menu Mijn Menu

Berichten openen vanuit de nieuwsbrief

Heb je de nieuwsbrief ontvangen en klik je op een artikel, zie je Error, u bent niet bevoegd om deze pagina te bekijken.
Berichten die in de nieuwsbrief staan zijn vaak alleen voor leden van onze gemeente beschikbaar. Om er voor te zorgen dat onbevoegden het bericht kunnen lezen zijn deze berichten achter de inlogpagina geplaatst.
Wanneer u op de website niet bent ingelogd kunt u de berichten niet lezen en krijgt u een foutmelding te zien.

Wanneer er dus een foutmelding komt dient u in te loggen met uw inlognaam en wachtwoord, bent u die vergeten? klik dan hier

Het zal allemaal wel, ik snap er niets van

Mocht het u nog niet lukken om de nieuwsbrief te openen, of in te loggen? 
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan probeer ik u verder te helpen.