Registreer  
Het kerkgebouw 'De Morgenster' staat aan het Vrijheidsplein in Leeuwarden. Deze locatie is zeer bereikbaar in Leeuwarden en ook van buitenaf als u Leeuwarden inkomt.

Het gebouw, 'De Morgenster' is gebouwd in 2004. Hier kunt u meer vinden informatie vinden over het gebouw zelf en de filosofie over het ontwerp van de kerk.

Het is goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Er is een groot podium in de (kerk)zaal wat vele mogelijkheden biedt. De akoestiek is erg goed. 

Door de betrokkenheid en het meedenken van Klaas waren we in staat het concert goed te organiseren. En de uitvoering van alles was in uitstekende handen!

Een goede locatie met prachtige zalen, die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, meetings, familiefeest, receptie, etc.

De grote zaal, standaard ingericht voor 550 personen, heeft een zeer goede geluidsinstallatie, een beamer (ook te bedienen vanaf de plek waar de spreker staat) en voorzieningen om grote zaken op te hangen, zoals kunstwerken, reclame, etc.

In totaal zijn er 8 zalen, ook bereikbaar voor minder validen, er is een lift naar de bovenzalen.

Heeft u speciale wensen, mail dan even uw vraag en u krijgt z.s.m. een antwoord. Drankje, ontbijt, lunch, koek bij de koffie etc? Geef even aan wat u in gedachte heeft en u krijgt vrijblijvend een offerte op maat gemaakt.

  Vraag meer informatie

klaas