Opwekking 2019

Kalender
Activiteiten
Datum
vrijdag 7 juni - maandag 10 juni
Locatie
Opwekking
Auteur
Daan Venema
Url
http://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie

Beschrijving

Thema Pinksterconferentie 2019: DIEPER met de Geest

De 49ste editie van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking staat in het teken van ‘DIEPER met de Geest’.

Tijdens de Pinksterconferentie willen we mensen bemoedigen en aansporen om DIEPER te gaan - door en met de Heilige Geest. Alleen als we dieper gaan zullen we meer ontdekken van Gods koninkrijk en van het levensveranderende werk van de Heilige Geest. Dat besef geeft hoop, niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu.

De klemtoon ligt deze conferentie op ‘met’ de Heilige Geest. Hiervoor is gekozen omdat we zelf een aandeel hebben in het werk van de Heilige Geest. De Bijbel maakt duidelijk dat we stappen moeten zetten in het leven met God, niet eenmalig, maar ons leven lang. Het is elke dag opnieuw onze keuze om onszelf over te geven en toe te wijden aan Christus, en daar vloeien concrete besluiten en acties uit voort.

Als we vol van de Heilige Geest leven en samen met Hem dieper durven te gaan, zullen we door Hem geleid worden in alle aspecten van ons leven. Dan zullen we in staat zijn om licht te brengen, om smaak te geven. De hoop vanwaaruit wij zelf leven, mogen we ook weer doorgeven aan de mensen om ons heen. Zo worden we veranderaars van onze eigen omgeving en ons land. Nederland en de wereld heeft Jezus nodig en wij mogen zijn boodschap brengen.

De Pinksterconferentie 2019 vindt plaats van 7 t/m 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De registratie voor kampeerders en medewerkers is op 1 februari van start gegaan. Meer informatie komt de komende tijd beschikbaar.

Locatie informatie

Opwekking

Straat
Spijkweg
Plaats
Biddinghuizen
Provincie
Flevoland
Land
Nederland

Let op: de locatie van de toegangscontrole voor de kampeerterreinen is op het parkeerterrein aan de andere zijde van de provinciale weg. Onze medewerkers en de gele verkeersborden met 'Camping' begeleiden je naar de juiste locatie, volg alsjeblieft de aanwijzingen op. 


Inloggen

     

No Internet Connection