ds. Sape Braaksma en United

Kalender
Kerkdiensten
Datum
zondag 14 april 9:30 - 11:00
Locatie
Morgenster
Auteur
Daan Venema

Beschrijving

Op zondagmorgen 14 april is er een Uniteddienst. Deze keer heeft de jeugd van United de dienst helemaal voorbereid. Het onderwerp, de uitwerking van het onderwerp, de liederen, het collectedoel: allemaal hun inbreng.

Er zijn twee dingen die we van tevoren onder jullie aandacht willen brengen. Als eerste wil een tweetal meiden graag bidden in die dienst. Ze horen graag van jullie waarvoor ze mogen bidden. Op 14 april staat er daarom een gebedsdoos in de hal van de kerk, waar gebedspunten ingeleverd kunnen worden. Dus hebt u gebedspunten, voor uzelf of voor iets anders: neem ze mee en doe ze voor de dienst in de doos.

En daarnaast nodigt de jeugd jullie allemaal van harte uit om vóór de dienst een kop koffie of wat anders te komen drinken met hen. Vanaf ongeveer kwart over 9 staat er koffie, thee en fris klaar. En om genoeg tijd te hebben om dat op te drinken en met elkaar contact te leggen start de dienst een kwartier later, om kwart voor tien. We nodigen jullie van harte uit om op dezelfde tijd als anders naar de kerk te komen, en zo de tijd te nemen voor de ontmoeting met elkaar.

We zien uit naar een mooie dienst met elkaar.

Locatie informatie

Morgenster

Straat
Vrijheidsplein 1
Plaats
8924 JN Leeuwarden
Provincie
Friesland
Land
Nederland
Url
http://www.gkvmorgenster.nl

Inloggen

     

No Internet Connection